M-marketing ApS logo

En SMS Gateway giver fordele der er til at føle på

Hvis man gerne vil sende gruppe SMS, SMS tilbud og nyheder til ens kunder, er det helt essentielt man har et professionelt system i ryggen hvis man ikke skal drukne i tidskrævende opgaver

En_SMS_gateway_giver_fordele_der_er_til_at_foele_paaPlanlæg frem i tiden og lad systemet klare resten

En mulighed mange kunder sætter stor pris på er tidsbestemt afsendelse. Med tidsbestemt afsendelse kan man ligge sine SMS-nyheder klar til afsendelse timer, dage eller sågar flere år frem i tiden.

Hvis man har en 'event' og gerne vil sende en SMS-nyhed om lørdagen kl.10.00 kan man ligge beskeden klar til afsendelse i god tid, så man ikke behøver sidde klar ved tasterne lørdag formiddag.
Hvis der mod forventning er kunder der framelder sig SMS-listen, i perioden mellem klarlægning til udsendelse og selve  udsendelse, sørger systemet automatisk selv for at fjerne disse modtagere, før SMS-nyheden sendes ud.

På den måde varetager systemet (MMWEB) alt det praktiske, og man kan slappe af og lave andre ting.


Mange muligheder for at målrette ens beskeder

Der er rig mulighed for at målrette sine SMS-nyheder, så beskederne kun når ud til relevante kunder. Detaljegraden i udsendelsen afhænger af hvor mange oplysninger man har på sine kunder men nedenfor kan ses eksempel på hvor detaljeret man kan lave beskeden.

fx en SMS-nyhed som nedenfor:

Hej [fornavn]
Vi har netop fået det nye computerspil hjem til Playstation 3 - "Just Danse 4" og har i den forbindelse sat spillet ned med 20% i næste uge, på gensyn hos din elektronik forretning

Modtagerne til denne besked kan fx være:

Grupper: 'Playstation 3 kunder', 'Interesseret i nye computerspil'
Alder: 15-35 år
Postnummer: fx 5000 - 5500
Oprettelsesdato: alle kunder
Køn: både mænd og kvinder

Udsendelses tidspunkt: torsdag d.10 november kl.13.00

Med udgangspunkt i ovenstående eksempel ses det, at der er rig mulighed for at imødekomme langt de fleste behov for at sortere i modtagerne af den pågældende SMS-nyhed.


Hurtigt overblik over kommende beskeder

Har man lagt beskeder klar til afsendelse via ens SMS-løsning, kan man se disse i en overskuelig liste og redigere beskederne hvis der sker ændringer før udsendelsdato.


Med vores SMS-løsninger får i det hele klar til brug

Med en SMS-gateway kan i programmere jeres egen løsningBrug gerne kontaktformularen nedenfor eller ring på tlf.: +45 5192 8574 og hør mere om mulighederne med jeres eget SMS-system

Relevante artikler

link til flere artikler

M-marketings produkter

link til flere produkter

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2020 m-marketing aps