M-marketing ApS logo

M-marketing

Hos M-marketing har vi siden etableringen i 2008 tilbudt flere forskellige former for markedsføring og kommunikation til mobiltelefonen samt Email markedsføring. Vores kernekompetence ligger indenfor områderne Mobil-marketing systemer, QR-stregkode statistik, Email systemer samt Webapps. Igennem lang tids fokus på brugervenlighed og kvalitet har vores programmører udviklet et system der giver jeres virksomhed mulighed for på en legende nem måde, at styre markedsførings-aktiviteterne så det er enkelt og sjovt.

De ansatte hos m-marketing
Fleksible fremtidssikrede løsninger

Vi har løbende fokus på at tilpasse vores fleksible platform til de krav fremtidens løsninger stiller. En af de seneste tilpasninger har været at inddrage muligheden for, at lave og sende Mobil Stregkoder (se mere under udvalgte cases). Derfor vejleder vi ligeledes med baggrund i hvad fremtidens forbrugere måtte ønske kombineret med markeds-trends så du altid er et skridt foran.

Kom gerne på besøg

Det er altid en fordel, at gennemgå mulighederne over en varm kop kaffe fremfor over telefonen. Kom derfor gerne forbi vores kontor til en uforpligtende snak omkring mulighederne med Mobil Kommunikation. Vi kommer naturligvis ligeledes gerne til jeres virksomhed.

Høj kvalitet på tværs af produkterne

Hos M-marketing har vi lige fra starten haft fokus på, at holde en høj kvalitet på tværs af vores produkter. Derudover giver et strømlinet design hurtigt overblik og gennemsigtighed der er til at føle på...

Programmørerne brænder for Mobil Markedsføring

Vores programmører er dybt engagerede og brænder for, at lave fremtidens Mobil Markedsførings løsninger. Vi er konstant lydhør overfor gode idéer og forslag fra vores kunder så de enkelte løsninger bliver optimeret bedst muligt til den enkelte kundes behov. Dette er ligeledes medvirkende til, at give en god kundekontakt samt IT løsninger der er legende nemme at bruge, selv om der ligger avanceret teknik bag overfladen.

Markedet indenfor Mobil Markedsføring er hele tiden i bevægelse. Nye tekniske muligheder bliver introduceret og mobiltelefonerne bliver smartere. Derfor opdateres og tilpasses alle vores løsninger løbende, så man som kunde ikke behøver bekymre sig om tekniske spørgsmål, eller hvilke standarder der bruges de forskellige steder.

God kvalitet alene er ikke nok

Ud over solide og strømlinede systemer kræver det ligeledes den rette rådgivning og markedsføringsmæssige forståelse for, at opnå optimale resultater. Hos M-marketing er vi specialister i Mobil Markedsføring og vi tager os altid god tid til den enkelte kunde og sætter os grundigt ind i hver enkelt opgave.

Hos M-marketing har du direkte adgang til din egen konsulent med flere års erfaring og med tekniske og markedsføringsmæssige kompetencer der kan supplere og støtte op omkring jeres virksomheds målsætning. Vi har stor fokus på at vejlede vores kunder bedst muligt så man opnår de bedst mulige resultater med sin markedsføring og undgår de klassiske fodfejl.

Udvid høj kvalitet på tværs af produkterne

Pressekontakt

Vi svarer gerne på henvendelser fra pressen der vedrører Mobil Kommunikation.
Telefon +45 5192 8574
Eller benyt nedenstående kontaktformular, så svarer vi hurtigst muligt.

God etik

Det er naturligvis vigtigt at sikre markedsføringen ligger indenfor de gældende regler og lovgivningen. Vi står altid klar med gode råd, vejledning og Best Practice hvis der skulle være spørgsmål.

Relevante links i denne sammenhæng er

Job hos M-marketing

Der er ingen ledige stillinger pt.
- men vi er altid på udkig efter kompetente kolleger, send derfor gerne en uopfordret ansøgning til:
info@m-marketing.dk, Emne: Uopfordret ansøgning

M-marketings produkter

link til flere produkter

M-marketings nyheder

link til flere nyheder

Adresse

M-marketing ApS
Bystævnevej 2
DK-5200 Odense V

Kontaktinfo

Tlf.: +45 5192 8574
mail: info@m-marketing.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00

Vi er klar til at hjælpe

© 2021 m-marketing aps